Livestreaming

Seminaarit ja kokoukset

Osavuosikatsaukset

Tiedotustilaisuudet

Koulutuspäivät

Tuotelanseeraukset

Toteutamme kokonaisvaltaisesti korkealuokkaiset virtuaalitapahtumat, webcast-tuotannot ja livestriimaukset asiakkaan valitsemissa tiloissa liikuteltavien livestudiopakettien (S, M, L, XL) avulla. Kun haluat valmiin, tilaan kuin tilaan sopivan, studiotason ratkaisun sisältäen tuotantotiimin ja kaiken tarvittavan kaluston ja kalusteet.

Tutustu valmiisiin, kaikkiin tiloihin soveltuviin ja liikuteltaviin livestudiomalleihimme

Livelähetys voi olla kevyt, muutamalla robokameralla toteutettu striimaus tai laaja monikameratuotanto. Kaikki studiopakettimme sisältävät aina kokonaisvaltaisen toteutuksen mukaan lukien tarvittava tuotantotiimi, videokuvassa näkyvä screen, puhujamonitorit oheislaitteineen, äänentoisto, valaistus sekä esiintymislava kalusteineen.

Studiomallit

Lisätiedot ja tarjouspyynnöt

Uudet ajat – uudet ratkaisut

Livelähetys voidaan jakaa asiakkaan omiin kanaviin tai tapahtumaa varten luotuun erilliseen sivustoon. Lähetykseen sisällytetään videon ja äänen lisäksi PowerPoint diat ja muut mahdolliset esitettävät aineistot. Lähetykseen voidaan myös ottaa mukaan grafiikkaa, sosiaalisen median viestejä sekä muita katsojia osallistavia toiminnallisuuksia. Livelähetyksen lisäksi asiakas saa tapahtumasta tallenteen.

KP-Studio1
KP-Studio4
KP-Studio3

Onnistunut webcast tuotanto tai livestriimaus ei ole pelkästään tapahtuman kuvan välittämistä reaaliaikaisesti verkkoon. Sujuva ja miellyttävä virtuaalitapahtuma osallistujille vaatii taustalla monen osa-alueen hallintaa ja onnistumista. Me otamme kokonaisvastuun tapahtuman teknisestä ja käytännön tuotannosta.

Katso referenssivideo

    Password request

    Request a password by entering your email address to the field below and clicking the “Request password” button.