Haemme projektivetäjää vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

Kolmiopalvelu Oy on vuonna 1996 perustettu haasteellisen tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutukseen ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Liedossa. Korkealaatuinen tapahtumatekniikkamme kattaa ajanmukaisen AV-, valo- ja äänitekniikan sekä persoonalliset rakenneratkaisut erilaisiin yritystapahtumiin sekä messuille niin koti- kuin ulkomailla.

Nyt haemme pääkaupunkiseudun toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

PROJEKTIVETÄJÄÄ

Toimenkuvasi sisältää tapahtumaprojektien käytännön esivalmistelun aikataulutuksineen yhdessä tuotannon sekä asiakkaan kanssa. Saatat tuotannon varastosta valmiiksi toteutukseksi ja takaisin pakettiin huolehtien työn aikataulutuksista, asiakaskontakteista tapahtuman aikana, kaluston logistiikasta sekä kasaus- ja purkutöiden koordinoimisesta, myös itse osallistuen näihin tarpeen vaatiessa.
Projekteja voi olla samaan aikaan useita eri kohteissa ja ne voi sisältää useita pienempiä tehtäviä, pystyt pitämään monet langat samaan aikaan hallinnassa.
Tiedät ja tunnet mitä toimiala sekä tapahtumatekniikka on.

Edellytämme:

– Tapahtumatekniikan ja toimialan hyvää tuntemusta
– Hyvää toimisto-ohjelmien perustuntemusta
– Hyvät sosiaaliset- ja yhteistyötaidot
– Joustavuutta ja matkustusvalmiutta
– B-ajokorttia
– Englanninkielen taitoa
Arvostamme:
– C-ajokorttia
Tarjoamme Sinulle innostavan ja haasteellisen työn nuorekkaassa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 6.8.2021 mennessä osoitteeseen info@kolmiopalvelu.fi. Lisätietoja Antero Nuutinen puh. 0400-774 940.