Esitystekniikka Kamerat
Laitevuokraus > Esitystekniikka > Kamerat > Editointi ja sisällöntuotanto

Editointi ja sisällöntuotanto

Ammattitasoisella editointilaitteistolla pystytään työstämään kaikkea digitaalista aineistoa. 

Editoimme ja koostamme asiakkaan toimittamasta materiaalista valmiin aineiston esitettäväksi messuilla ja tapahtumissa. Samalla varmistetaan, että kuvasuhteet ja resoluutiot on oikeat ja kuva näkyy esitettävässä näytössä/pinnassa oikein. Esitettävään aineistoon saadaan editoinnin yhteydessä lisättyä erilaisia efektejä, grafiikkaa ja äänimaailmaa.

Yritystapahtumien ja seminaarien aineistot työstetään aina kokonaisuudessaan mahdollisuuksien mukaan etukäteen ja samalla varmistetaan, että tapahtuman tai seminaarin esitettävä aineisto on ilmeen mukainen ja vastaa tapahtuman teknisiä vaatimuksia. Taustagrafiikat, logot ja muut aineistot lisätään graafisen ohjeistuksen mukaisesti.

Liikuteltava editointipiste mahdollistaa myös tapahtumissa viime hetken muutokset ja korjaukset esitettävään aineistoon tai aineiston editoinnin osittain suoraan tapahtumasta.

Laajasta äänikirjastostamme löytyy tuhansia eri ääniefektejä joita pystytään yhdistämään esitettävään aineistoon tai editoimaan oma erillinen ääniefekti.