Uusi työntekijä

Kolmiopalvelun tiimi on kasvanut uudella teknikolla.

Kuka olet?
Ville Nieminen, 29-vuotias helsinkiläinen uusi teknikko Kolmiopalvelun tiimissä. Työni pitää sisällään kaikenlaista teknistä asennusta erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa.

Miten päädyit Kolmiopalveluun?
Tein aiemmin freelancerina samanlaisia töitä, mutta sitten syksyllä kuulin Kolmiopalvelun avoimesta paikasta ja päätin hakea sitä.

Minkälainen olet työntekijänä?

Minulla on korkea työmoraali ja olen kova tekemään töitä – en halua käyttää aikaa turhanpäiväiseen palloiluun. Tulen helposti erilaisten ihmisten kanssa toimeen ja olen sosiaalinen luonteeltani.

Mitä teet vapaa-aikanasi?
Harrastan valoon ja ääneen liittyviä juttuja myös vapaa-ajallani. Olen tehnyt musiikkivideoita, teatteria ja bändivaloja. Erityisesti valopuoleen on ollut suuri kiinnostus ja sen ympärille on päässyt tekemään kaikkea kivaa. Ääni- ja kuvapuoli kiinnostavat myös. Opiskelen samanaikaisesti medianomiksi Metropolian AMK:ssa esitys- ja teatteritekniikan linjalla.

Mitä odotat työltäsi?
Kolmiopalvelussa kaikki toimii hyvin ja saa palautetta ja arvostusta tekemästään työstä. Pyrin ottamaan kaiken opin irti, mitä saan. Ala kehittyy nopeasti, tulee uutta haastetta opeteltavaksi, haluan pysyä kehityksessä mukana ja Kolmiopalvelu tarjoaa siihen mahdollisuuden.