Haemme tapahtumateknikkoa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

Kolmiopalvelu Oy on vuonna 1996 perustettu haasteellisen tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutukseen ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat pääkaupunkiseudulla ja Liedossa. Korkealaatuinen tapahtumatekniikkamme kattaa ajanmukaisen AV-, valo- ja äänitekniikan sekä persoonalliset rakenneratkaisut erilaisiin yritystapahtumiin sekä messuille niin koti- kuin ulkomailla.

Nyt haemme pääkaupunkiseudun toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

TAPAHTUMATEKNIKKOA

Toimenkuvasi sisältää monipuoliset työtehtävät tapahtumatekniikan asennus- ja purkutöistä varaston hallintaan. Toimit myös tapahtumateknikkona asiakkaiden tilaisuuksissa oman osaamisesi mukaan. Omaat luontaista kiinnostusta alan tekniikkaa kohtaan ja intoa oppia uutta. Olet omatoiminen ja ulospäin suuntautunut sekä ymmärrät miten hyvä asiakaspalvelu käytännössä toteutetaan.

Edellytämme:

– Alan koulutusta/osaamista tai aikaisempaa työkokemusta
– Hyvää toimisto-ohjelmien perustuntemusta
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoa
– Joustavuutta ja matkustusvalmiutta
– B-ajokorttia
– Englanninkielen taitoa
Arvostamme:
– C-ajokorttia
– AV- tekniikan syvempää tuntemusta

 

Tarjoamme Sinulle innostavan ja haasteellisen työn nuorekkaassa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 6.8.2021 mennessä osoitteeseen info@kolmiopalvelu.fi. Lisätietoja Antero Nuutinen puh. 0400-774 940.