Haemme tapahtumateknikkoa vakituiseen työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle

Kolmiopalvelu Oy on vuonna 1996 perustettu luovan tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutukseen ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Vantaalla ja Liedossa. Korkealaatuinen esitystekniikkamme kattaa ajanmukaisen AV-, valo- ja äänitekniikan sekä persoonalliset rakenneratkaisut erilaisiin yritystapahtumiin sekä messuille niin koti- kuin ulkomailla.

Nyt haemme PÄÄKAUPUNKISEUDUN toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

TAPAHTUMATEKNIKKOA

Toimenkuvasi sisältää monipuoliset työtehtävät tapahtumatekniikan asennus- ja purkutöistä varaston hallintaan. Toimit myös tapahtumateknikkona asiakkaiden tilaisuuksissa oman osaamisesi mukaan. Omaat luontaista kiinnostusta alan tekniikkaa kohtaan ja intoa oppia uutta. Olet omatoiminen ja ulospäin suuntautunut sekä ymmärrät miten hyvä asiakaspalvelu käytännössä toteutetaan. Huomioit, että kiireisimmillä ajanjaksoilla liukuva työaika ja alan luonne tuo paikoittain pitkiä työpäiviä, myös viikonloppuisin ja pyhäpäivinä mutta kuitenkin siten, että tekemiset on yhdessä suunniteltu. Kesät meillä suurimmalta osin lomaillaan ja kehitellään osaamista.

Tarjoamme innostavan ja haasteellisen työn nuorekkaassa ja joustavassa työympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää omaa osaamista tai opetella uutta.

Edellytämme:

– Alan koulutusta/osaamista tai aikaisempaa työkokemusta
– Hyvää toimisto-ohjelmien perustuntemusta
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoa
– Joustavuutta ja matkustusvalmiutta
– B-ajokorttia
– Englanninkielen taitoa

Arvostamme:

– C-ajokorttia tai ainakin kiinnostusta siihen ajan myötä
– AV- ja/tai valotekniikan syvempää tuntemusta
– Äänentoistotekniikan syvempää tuntemusta

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 13.6.2022 mennessä osoitteeseen info@kolmiopalvelu.fi. Lisätietoja Antero Nuutinen puh. 0400-774 940.