Rekrytoimme – 2 tapahtumateknikkoa Helsinkiin

Kolmiopalvelu Oy on vuonna 1996 perustettu haasteellisen tapahtumatekniikan suunnitteluun, toteutukseen ja vuokraukseen erikoistunut yritys. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Liedossa. Korkealaatuinen tapahtumatekniikkamme kattaa ajanmukaisen AV-, valo- ja äänitekniikan sekä persoonalliset rakenneratkaisut erilaisiin yritys- ja yleisötapahtumiin sekä messuille niin koti- kuin ulkomailla.

Nyt haemme HELSINGIN toimipisteeseemme vakituiseen työsuhteeseen

KAHTA (2) TAPAHTUMATEKNIKKOA

Toimenkuvasi sisältää monipuoliset työtehtävät tapahtumatekniikan asennus- ja purkutöistä varaston hallintaan. Toimit myös tapahtumateknikkona asiakkaiden tilaisuuksissa oman osaamisesi mukaan. Omaat luontaista kiinnostusta alan tekniikkaa kohtaan ja intoa oppia uutta. Olet omatoiminen ja ulospäin suuntautunut sekä ymmärrät miten hyvä asiakaspalvelu käytännössä toteutetaan.

Edellytämme:

– Alan koulutusta/osaamista tai aikaisempaa työkokemusta
– Hyvää toimisto-ohjelmien perustuntemusta
– Oma-aloitteisuutta ja tiimityötaitoa
– Joustavuutta ja matkustusvalmiutta
– B-ajokorttia
– Englanninkielen taitoa

Arvostamme:
– C-ajokorttia
– AV- ja/tai valotekniikan syvempää tuntemusta
– Äänentoistotekniikan syvempää tuntemusta

Tarjoamme Sinulle innostavan ja haasteellisen työn nuorekkaassa työympäristössä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme.

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 27.11.2019 mennessä osoitteeseen info@kolmiopalvelu.fi. Lisätietoja Antero Nuutinen puh. 0400-774 940.