Livestriimaukset – liikuteltavat studiopaketit

Laadukkaiden virtuaalitapahtumien kysyntä on nyt kovassa kasvussa. Toteutamme kokonaisvaltaisesti korkealuokkaiset virtuaalitapahtumat, webcast-tuotannot ja livestriimaukset asiakkaan valitsemissa tiloissa liikuteltavien livestudiopakettien (S, M, L, XL) avulla. Valmiit, tilaan kuin tilaan sopivat, studiotason ratkaisut sisältävät tuotantotiimin ja kaiken tarvittavan kaluston ja kalusteet.

Livelähetys voi olla kevyt, muutamalla robokameralla toteutettu striimaus tai laaja monikameratuotanto. Kaikki studiopakettimme sisältävät aina kokonaisvaltaisen toteutuksen mukaan lukien tarvittava tuotantotiimi, videokuvassa näkyvä screen, puhujamonitorit oheislaitteineen, äänentoisto, valaistus sekä esiintymislava kalusteineen.

4 valmista studiopakettia eri tarpeisiin

Tutustu valmiisiin, kaikkiin tiloihin soveltuviin ja liikuteltaviin livestudiomalleihimme.

 

Studio S

Studio S on pieni ja ketterä livestudio joka soveltuu tilaan jossa lähetys toteutetaan avoimessa tilassa ja lähetyksen taustana toimii pääosin kuvauspaikka.

Studio M

Studio M on pieni ja näyttävä livestudio isolla screenillä joka soveltuu tilaan jossa lähetys toteutetaan avoimessa tilassa ja lähetyksen taustana toimii pääosin kuvauspaikka.

Studio L

Studio L on monipuolinen ja näyttävä livestudio isolla 3360x1920mm screenillä ja koko lähetyskuvan kattavalla printtitaustalla. Studio soveltuu lähes tilaan kuin tilaan.

Studio XL

Studio XL on korkean profiilin livestudio jonka koko tausta on saumatonta kuvapintaa. Kuvapintana toimii kaareva LED-screen jonka mitat 9120x1920mm.

LISÄTIEDOT JA TARJOUSPYYNNÖT

OTA YHTEYTTÄ