Tuoteuutisia

Infiled ER5pro

Infiledin ER5pro on sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva vuokrattava LED-screen. Infiled soveltuu mainiosti myös näyttäväksi logobanneriksi messuosaston ylle, katso esimerkkejä alla! Moduuleista (500x1000mm) voidaan vapaasti muotoilla halutun muotoinen ja kokoinen kuvapinta, jopa kaarevana (±10°). Kevyt ja modulaarinen rakenne mahdollistaa helpon ja nopean asennuksen. IP65-suojauksen sekä 5000 NIT:sin kirkkauden ansiosta LED-screeniä voi käyttää myös ulkotapahtumissa.

Lue lisää

UUTUUS!

43” kapasitiivinen multitouch kosketusnäyttö

Kosketusnäyttöjen kysynnän kasvaessa olemme ottaneet tuotevalikoimaamme FullHD 43” kapasitiiviset kosketusnäytöt, joissa on 10 kosketuspisteen multitouch kapasiteetti. Nämä näytöt sopivat erinomaisesti esimerkiksi messuosastoille, kongresseihin ja tapahtumiin interaktiiviseksi informaatio- ja esittelynäytöiksi.

Lue lisää

UUTUUS! (tulossa pian)

55” 4K kosketusnäyttöpöytä

Valikoimamme täydentyy 4K 55” kosketusnäyttöpöydällä, joka antaa tablettitasoisen intuitiivisen 10:n sormen käyttökokemuksen, toimii myös kynillä ja hansikkailla. Helppo käyttöönotto ja sisältää ohjelmiston, jolla voi helposti luoda interaktiivisia, monikosketuselämyksiä.

LED Pixel bar

LED Pixel Bar järjestelmä koostuu 967mm ja 1928mm mittaisista valokalusteista, ohjaimista ja kaapeloinnista. Jokaisessa valokalusteessa on 60/120 kpl kirkasta ja ulkokäyttöönkin soveltuvaa LED pikseliä, joita voidaan ohjata ja ohjelmoida yksittäin tai valokalusteittain. LED Pixel Barilla voidaan luoda erilaisia kehyksiä, reunuksia ja geometrisiä 2D- ja 3D-rakennelmia tai niistä voidaan koostaa yksi isompi pinta. Yksittäinen kaluste on hyvin kevyt (1,2 kg/ metri), jolloin kiinnitys kaksi- kuin kolmiulotteiseenkin muotoon onnistuu melko kevyillä tukirakenteilla.

LED Pixel Barin ohjaus

LED Pixel Baria ohjataan DMX valo-ohjaimella tai ns. ”pixel mapping” tekniikalla, jossa esitettävä informaatio on video/kuvapohjaista.

Käyttökohteet

Soveltuu erityisen hyvin messuille, yritystapahtumiin ja seminaareihin, promootiotapahtumiin ja kiertueisiin, TV-tuotantoihin, festivaaleihin ja konsertteihin sekä ulkotapahtumiin.

OLED 55” Dual-View

Kaksipuolisella FullHD OLED-näytöllä voidaan esittää molemmilla puolilla eri tai samaa materiaalia. Täydelliset mustan sävyt sekä intensiiviset värit, erittäin ohuet reunat.

Tekniset tiedot