Uusinta uutta tapahtumatekniikkaan – Kolmiopalvelun tuoteuutuuksia

Tuotevalikoimamme on päivittynyt jälleen ajanmukaisella ja korkealaatuisella tekniikalla. Tässä poimintoja viimeaikaisista hankinnoistamme, joilla luot sykähdyttäviä elämyksiä tapahtumiin. Varaa ajoissa vuoden 2018 tapahtumiin!

Barco S3-4K Event Master Processor + EC-50 Event Controller – Kuvaprosessointia ja kontrollia vaativaan tarpeeseen

4K-resoluutio aikakauden pikselitarkkaa prosessointia. Alan standardeihin kuuluvalla Barco Event Master -sarjan laitteilla ratkaistaan seminaarien ja yritystapahtumien haastavimmatkin kuvatekniset tarpeet.

Tutustu teknisiin ominaisuuksiin https://kolmiopalvelu.fi/laite/barco-ec-50-event-controller/ ja https://kolmiopalvelu.fi/laite/barco-s3-4k-master-processor/

55″ OLED Dual-View näyttö

Uuden sukupolven OLED näytöt ovat täällä! Ensimmäiset varastoon saapuneet tuotteet ovat LG:n 55” Dual-View 55” näyttöjä. OLED näytöissä on aidosti syvä musta, intensiiviset värit sekä paperinohut rakenne.

Katso video ja ihastu https://www.youtube.com/watch?v=uVD8zG-Hav0
Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/oled-55-dual-view/

55″ kapasitiiviset kosketusnäytöt

Uudet 55” kapasitiiviset monipistekosketusnäytöt ovat saapuneet. Näillä tehokkailla, 400 nitin kosketusnäytöillä onnistuu vuorovaikutus kirkkaissakin valoissa. Heijastamaton lasinen kosketuspaneeli tuo sisällön esiin varmasti, selkeästi ja näkyvästi.

Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/55-kosketusnaytto-fullhd-2/
Lisätietoja valmistajan sivuilta http://www.samsung.com/fi/business/business-products/smart-signage/touch/LH55PMFXTBC/EN

Audipack 800 jalustat näytöille

Näyttöjalustojen valikoimamme on täydentynyt portaattomasti säädettävillä Audiopackin 800-sarjan näyttöjalustoilla. Valikoimassamme on useita eri kokoja eri käyttötarkoituksiin. Kaapelit saa integroitua siististi jalustan sisään.

Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/audipack-800-jalusta/

LED VALAISIMET:

100W LED kohdevalaisin messukäyttöön

Vihdoin ne ovat täällä, nimittäin uudet tehokkaat ja kevyet 100 W LED-kohdevalaisimemme – Kolmiopalvelun omaa tuotantoa! Varaa heti 2018 messukauden alkuun! Pitkän suunnittelun ja testauksen tuloksena ei enää polttimoiden vaihtoa ja tehokas, yhä pienempi sähkönkäyttö. Valaisimet soveltuvat pääasiassa messukäyttöön. Tulevaisuudessa nämä valaisimet tulevat korvaamaan kaikki vanhanaikaiset monimetallivalaiset. Värilämpötila 4200K, aukeamiskulma 24°, paino 1,7kg.

Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/kp-100w-led-spot/

250W ECLIPSE LED Fresnel

Tehokas, monipuolinen ja hiljainen LED fresnel valaisin yritystapahtumiin sekä lava- ja kohdevalaistuksiin. 250W 6-värinen LED valolähde, joka on optimoitu tuottamaan korkealaatuinen valkoisen valon spektri, laaja zoom 15°~45°, erinomainen värintoisto 2800K – 10000K, +/- green ja magenta sävysäätö. Tässä LED valaisimessa on kaikki perinteiset fresnel ominaisuudet ja vähän enemmänkin.

Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/eclipse-250w-led-fresnell/

40W LED Fresnel

Pieni ja pippurinen LED fresnel valaisin erilaisiin yleis- ja kohdevalaistuksiin yritystapahtumissa. Valaisimesta löytyy mm. zoom 14° – 38°, DMX-ohjaus sekä tunnelmallinen 3200K värilämpötila.

Tekniset tiedot https://kolmiopalvelu.fi/laite/cameo-40w-led-fresnell/