Ensiluokkaisen hieno AOTO M2,8 LED-Screen

LED-screen valikoimamme täydentyi sisäkäyttöön tarkoitetulla, erittäin tarkalla vuokrattavalla kuvapinnalla, AOTOn M-Series 2,8mm LED-screenillä.

Kun haluat luoda elokuvateatterimaisen tapahtumaelämyksen ja sykähdyttävän visuaalisen kokemuksen, ensiluokkainen AOTOn LED-screen on oikea tuote sinulle. Ainutlaatuinen kuvatarkkuus 2,8mm pikseliä piirtää elämyksellisen, terävän kuvan. 24bit värien toisto tuo pinnalle luonnolliset, yksityiskohtaisen upeat värit ja harmaan sävyt. 160-asteen katselukulma takaa maksimaalisen katselukokemuksen. LED-screenissä on korkea virkistystaajuus (jopa 9000Hz), joten kuva ei vilku kameratuotannoissa.

Vaikuttavalla, 2,8mm pikselitiheydellä varustetussa LED-screenissä on äärimmäisen tarkka kuva: muutaman metrin katseluetäisyydeltä pikseleitä ei enää erota. Yhden moduulin korkea resoluutio mahdollistaa jopa täysin natiiviresoluutioisen FullHD LED-screen toteutuksen. Nyt voit saada esimerkiksi yritystapahtumaan tai seminaariin ison kuvapinnan 5760x3360mm kokoisena LED-screenillä toteuteuttuna huimalla 2016×1176 resoluutiolla! LED-screen soveltuu kaikkiin tiloihin, erinomaisesti myös ahtaisiin, valoisiin tai muuten videoprojisoinnille haastaviin ympäristöihin.

Yhden moduulin koko on 480x480mm. Moduuleista voidaan vapaasti muotoilla halutun muotoinen ja kokoinen kuvapinta, joka voi olla suora perinteisellä 16:9 tai erikoisemmilla kuvasuhteilla tai jopa kaareva (±7.5°,±5°,±2.5°). Kevyen, modulaarisen rakenteensa ansiosta AOTO on helppo kiinnittää kattoon, ripustaa tai pinota.

Soveltuu erityisen hyvin:

  • Messukäyttöön
  • Yritystapahtumiin ja seminaareihin
  • Promootiotapahtumiin ja kiertueisiin
  • TV-tuotantoihin

Kysy lisää ja varaa ajoissa vuoden 2016 tapahtumiin!

Tutustu laitteen teknisiin tietoihin.

Katso ja ihaile AOTO LED-screeniä Geneven Motor Show:ssa ja IAA:ssa 2015. (valmistajan toimittamaa aineistoa)